Programska oprema


Glavne značilnosti

» Optimiziran proces
» Nadzor opravil
» IntelliFilter: obdelava toka podatkov
» Široka podpora formatov
» Enostavno oblikovanje
» Nadzor procesa


Zahtevajte več informacij.

TallyGenicom IntelliPrint tehnologija

Lepši videz

Zdaj lahko prihranite in obenem izboljšate zunanjo podobo podjetja z uporabo določenih modelov tiskalnikov TallyGenicom. Tehnologija IntelliPrint vam omogoča izločitev dragih predtiskanih obrazcev, ki vas poleg tega vežejo na določeno obliko dokumentov. Elektronske obrazce lahko spreminjate po potrebi.

Optimiziran proces


Za tisk vaših transakcijskih dokumentov verjetno uporabljate majhne, kompaktne tiskalne posle in matrične tiskalnike s posebnimi predtiskanimi obrazci za posamezna opravila, ali pa velike, omrežno zahtevne tiskalne posle, ki jih tiskate na laserskih tiskalnikih in s tem dosegate lepše in atraktivnejše dokumente. Zakaj ne bi najboljšega iz obeh svetov združili? Uporabite kompaktne podatke in TallyGenicom laserske tiskalnike, ki vam bodo omogočili tisk atraktivnih in postopku prilagojenih dokumentov.

Bodite kreativni


Tehnologija IntelliPrint vam omogoča tisk profesionalnih dokumentov. Tiskajte račune, dobavnice, naročilnice, pakirne in transportne dokumente, nalepke, vse iz vašega obstoječega sistema, vse iz obstoječih podatkov, ki jih sprejemajo vaši obstoječi tiskalniki. Dodajte črtne kode, grafične elemente, logotipe, obrazce, promocijska sporočila, celo pogojne elemente - vse to lahko opravite s procesiranjem podatkov v tiskalniku samem.

Enostavno


Tehnologija IntelliPrint, povezana s tehnologijo IntelliFilter in podprta s sistemom PlanetPress, odpravlja težave z združljivostjo vaših obstoječih tiskalnih zahtev in podatkovnih tokov brez potrebe po dragem preprogramiranju osnovnega informacijskega sistema. Tehnologija IntelliFilter je vgrajena v TallyGenicom tiskalnike in omogoča hitro, nemotečo implementacijo TallyGenicom tiskalniškega sistema.
Intelliprint (pdf)

NOVICE

» Konec podpore P5000
Printronix je najavil konec podpore za serijo vrstičnih tiskalnikov P5000.
30.8.2013

» Novi firmware za 26xx
Dascom je objavil nov firmware za matrično serijo 26xx
10.8.2013

» Najzmogljivejši v razredu
Dascom z modeloma 2600/2610 na vrhu zmogljivosti matričnih tiskalnikov poslovnega razreda
10.6.2013

» Novi vrstični tiskalniki
Printronix je predstavil novi družini vrstičnih tiskalnikov, P8000 ter TG6800
21.2.2013

» Razprodaja
Na voljo določeno število profesionalnih termičnih tiskalnikov 7008-TT2
18.6.2012

» Leasing
Ugoden poslovni najem opreme od vrednosti 500 EUR
20.3.2012

» Ponudba rabljene opreme
Zdaj na voljo tudi rabljena oprema, obnovljena / preverjena
16.5.2011