AiriusNe glede na namembnost
prostora vam AIRIUS v
prostorih višine od 4-31m
prihrani tudi preko
35% stroškov ogrevanja.


Airius ventilacija

Razmišljajmo ekološko.


Naravna ventilacija
Naravna ventilacija
Airius ventilacija
Airius ventilacija

Avtogen d.o.o., Trzin

Objekt je servisna delavnica za popravilo tovornih vozil. Površina prostora znaša cca 220m2, višina pa skoraj 9m.

V prostoru se je pojavljala vsem znana težava - kljub gretju je bila temperatura v delovnem okolju vedno prenizka, ob merjenjih pred montažo sistema Airius smo namerili skoraj 7oC razlike. V prostor so bile vgrajene prostoviseče enote Airius A25.

V 3 dneh od montaže sistema je razlika padla na 3oC, po 5 dneh uporabe pa je znašala le še 1oC. V področju pri tleh prostora je naročnik pridobil brez kakršnega koli dodatnega ogrevanja skoraj 4oC višjo temperaturo.


"Sistem AIRIUS smo namestili v delovni prostor z 9m visokim stropom, ki se razteza na cca 220m2. Temperaturna razlika v prostoru (op.: merjeno pri tleh in pod stropom) je pred namestitvijo znašala okrog 7 stopinj Celzija, z Airiusom pa smo pri tleh pridobili višjo temperaturo in skoraj popolnoma odpravili razlike. Ob lepem vremenu lahko izkoriščamo tudi sončno toploto, ki v prostor vdira skozi stranska okna pod stropom. Moji vtisi glede Airiusa so pozitivni, zaposleni so z njim zadovoljni, enakega mnenja so tudi stranke ob svojem obisku."
»Janez Stopar, direktor podjetja AVTOGEN d.o.o., Trzin, Servisiranje tovornih vozil