Microplex

Microplex je podjetje, ustanovljeno leta 1987 iz podjetja OLYMPIA Werke AG, ki je bilo kot del skupine Daimler-Chrysler med vodilnimi v svetu na področju razvoja in proizvodnje pisalnih strojev in tehnike.

Razvoj so od začetka usmerjali v tako imenovane "non-impact" tehnologije, torej brizgalne in laserske tehnologije. Osnova proizvodnje so visoko kvalitetni krmilniki za tiskalnike, ki s široko podporo emulacij in optimiziranimi postopki skrbijo za kar se da hitro procesiranje vhodnega toka podatkov, kar zagotavlja hitro in kvalitetno tiskanje.
Danes je Microplex manjše, fleksibilno podjetje, ki s svojim mednarodnim teamom strokovnjakov skrbi za nadaljni razvoj in proizvodnjo najzmogljivejših tiskalnikov, prilagojenih uporabnikom. Visoko zmogljivi krmilniki, odprti za specifične prilagoditve, zagotavljajo močno osnovo za obdelavo podatkov in izredno kratke odzivne čase do začetka tiskanja.

V svetu Microplex tiskalnikov je trenutno na voljo preko 30 različnih emulacij, s katerimi lahko prilagodimo tiskalnike najrazličnejšim sistemom in specifičnim potrebam uporabnika. Močnejši laserski tiskalniki uporabljajo Flash Fusing tehnologijo, ki za fiksiranje izpisa ne uporablja visokih temperatur in je idealna za tisk na občutljive medije - nalepke, prosojnice, etikete.

Nekaj referenc: ALDI, Aschendorfer, Audi, Axel Spring Verlag, Bertelsman, BMW, Cessna, Delphi, Douglas, Dresdner Bank, Hofer, Volkswagen, Ford, Frankfurter Algemeine Zeitung, Jet Air, Le Printemps, Lane Press, NASA, Opel (GM), Rover.

Kontaktni podatki

RD Elektronika d.o.o., Štebijeva 10, 1231 Črnuče

Telefon: 041 668 860

EMail: info@rdel.si, Internet: www.rdel.si

Matična številka: 5435337, ID za DDV: SI21691959


Dascom Printronix TallyGenicom Microplex Printek Airius