Dascom

Ne glede na vaše zahteve - ali tiskate nalepke in etikete, dobavnice, račune ali druge dokumente - ima Dascom v svojem portfelju odgovor na vaše tehnične potrebe. Izdelki iz proizvodnega programa Dascom so v uporabi v večini industrijskih panog, vključno z bančništvom, logistiko, trgovino, pa tudi v zdravstvenem, avtomobilskem, proizvodnem, telekomunikacijskem in javnem sektorju.

Dascom ima sedež v Ulmu, Nemčija, kjer je locirana centralna evropska podružnica, ustanovljena v juniju 2009. V svojem proizvodnem programu ima celoten nabor opreme znamke Tally (matrični, posebni, laserski in termični tiskalniki), ki se od prevzema od TallyGenicom tržijo pod blagovnimi znamkami Tally ter TallyDascom.

Podružnica Dascom Europe je locirana tudi v Veliki Britaniji, v Basingstoku, ter podpira trge Velike Britanije, Irske, Skandinavije, Beneluxa ter Afrike.

Dascom načrtno pojačuje svoj proizvodni potencial na področju matričnih, mobilnih in termičnih tiskalnikov ter v bodočnosti načrtuje ustanovitev svojih podružnic tudi drugje po Evropi.

Skupina Dascom je bila ustanovljena v letu 1988 in ima sedež v Hong Kongu. Danes je Dascom mednarodno podjetje, katerega dejavnosti so med drugim

  • razvoj, proizvodnja in trženje sistemskih rešitev,
  • ima statuse System Integrator, Distributor, Service Provide za UNIX rešitve,
  • Service Provider za VAR trg razlićnih telekomunikacijskih podjetij.

Nekaj referenc: American Airlines, Audi, Avis, Blockbuster, BMW, Bosch, Daimler Chrysler, DHL, Lufthansa, MAN, McDonalds, Mercedes Benz, Opel, Porsche, Wal-Mart.

Kontaktni podatki

RD Elektronika d.o.o., Štebijeva 10, 1231 Črnuče

Telefon: 041 668 860

EMail: info@rdel.si, Internet: www.rdel.si

Matična številka: 5435337, ID za DDV: SI21691959


Dascom Printronix TallyGenicom Microplex Printek Airius